Kalulu

Kalulu

Kalulu, de band rond zangeres en songwriter Marinka Stam kwam in 2016 uit met het debuutalbum ‘Hoax’. Het album kende een grote diversiteit aan muzikale stijlen die mooie recensies scoorde bij de Nederlandse pers.

Op 14 september 2018 verschijnt de single Heartburning, afkomstig van de EP “Coats”. Wederom een samenwerking tussen Kalulu en producer Max Abel, en met de kenmerkende alternatieve EDM sound geïnspireerd door de muziek van James Blake en het recente werk van AHNONI.

De muzikale stijl van Kalulu valt niet in een hokje te plaatsten. De combinatie van de soulvolle en emotionele stem van Marinka, tezamen met de diepe elektronische beats en sfeervolle soundscapes, geven de muziek een geheel eigen sound.

De EP ‘Coats’ kent vijf prachtige tracks, allemaal met een geheel eigen ‘feel’ en vaak indringende autobiografische teksten en komt uit op 26 oktober 2018. Aansluitend zal een eerste Europese tour plaatsvinden. Het EP album zal in het voorjaar van 2019 uitkomen in Amerika via M.A.R.S. Label Group USA.

LATEST RELEASE

LISTEN TO THE LATEST HIT SINGLES

LATEST NEWS

DISCOVER EVERYTHING

THE WORLD OF KALULU