The Boys of Orange

The Boys of Orange is een splinternieuwe Boyband met een unieke samenstelling.  Vier vrienden die bedachten dat de tijd rijp is om meer lol te gaan maken in plaats van alleen maar carrière, ofwel om het leven meer te gaan vieren!

De band bestaat uit Ed van Drie, Albert Weerman, Cor van der Burgt en Ton Peeters. Ze willen vooral de massa bereiken, een feestje bouwen en een groepsgevoel neerzetten met meezingers waarop vooral de leeftijdscategorie 40 tot 65 jaar bijzonder goed reageert. “Met z’n vieren op het podium creëert ongelooflijk veel energie waarbij het publiek uitzinnig reageert.”

Over de naam van de band waren de mannen het snel eens. ‘Wij zijn Nederlanders, van Oranje dus en blijven het liefst in ons hart altijd jongens. Orange heeft ook wel iets chics, het verwijst naar het koningshuis, maar net zo goed naar voetbal en sport, ofwel het oranjegevoel dat ons en Nederland aanspreekt!

Het viertal denkt groot en heeft als motto “als we iets doen, doen we het goed. Zo ook de behoefte aan uniciteit, waarbij er vooralsnog geen concurrentie is van een gelijksoortig act, en al helemaal niet van onze leeftijd. We zijn de enige mannengroep. We begrijpen dat we in Nederland moeten beginnen maar het buitenland veroveren in de Engelse of Duitse taal is ook zeer zeker een wens. De naam Boys of Orange zal overal in de wereld aanspreken“, aldus de mannen.

 Het repertoire bestaat uit meezingers met een stevige beat. De muziek die tot nu toe is geproduceerd door Emile Hartkamp en John Dirne is commercieel, energiek, voorzien van up-to-date beats, ‘danceble’, regelmatig bombastisch en vol emotie. De single ‘Waanzin’ zou dan ook als heuse voetbalclubsong kunnen worden ingezet, immers de Duitse versie ‘Steh auf Mach laut ‘ is de clubsong van FC Koln en een zeer grote hit geweest Duitsland.

Nieuwe single Geef mij één nacht uitgekomen op 3 maart, 2023!

LATEST NEWS

DISCOVER EVERYTHING